Gå til hovedindhold
Du er her:
Statskole

Et aktivt hverdagsliv er med til at sikre livskvaliteten. Det kan være at deltage i dagligdags gøremål, at deltage i en fast ugentlig bevægelsesaktivitet eller at komme på udflugt. Plejecenter Den Gamle Lyngby Statsskole har en virksomhedsplan for aktiviteter og her er fokus bl.a. at skabe synlighed om tilbuddene, og at der er aktivitetstilbud for alle - så vi stimulerer beboerne både fysisk, socialt og kognitivt.

 

Aktiviteter

Plejecenter Den Gamle Lyngby Statsskole huser aktiviteter målrettet beboerne på plejehjemmet og beboerne i Omsorgsboligerne. 

Årets gang på aktivitetsområdet - følg med på årshjulet

Her kan du se opslag om kommende aktiviteter for beboerne.

Planlagte aktiviteter i april måned er aflyst

Aktiviteterne henvender sig til både beboerne på plejehjemmet og beboerne i omsorgsboligerne følg med her på siden eller på månedskalenderen der er ophængt på gangene på plejehjemmet.

Vil du med på en cykeltur?

Den Gamle Lyngby Statsskole har en rickshaws cykel, så beboerne kan få vind i håret. Cyklen bliver kørt af frivillige "cykel-piloter". Cykelturene foregår typisk i lokalområdet, hvor man f.eks. kan køre ud og nyde de grønne områder, spise is i det fri eller hvad man nu har lyst til.