Gå til hovedindhold
Nyhed

Brev til pårørende under Coronakrisen

Et brev til jer pårørende om, hvordan vi forsøger at skabe så god en tid for beboerne, som muligt

Kære pårørende

Styrelsen for Patientsikkerhed har udstedt forbud mod besøg på vores plejecentre. Det er rigtig svært for vores beboere at undvære jer som pårørende og svært for jer at undvære jeres kære.

I skal derfor vide, at vi som personale forsøger at skabe så god en tid for beboerne, som vi overhovedet kan, ligesom vi forsøger at give mulighed for andre former for dialoger mellem jer og beboerne.

Eksempelvis:

  • Går vi små ture med de beboere, der kan, og nogle går alene små ture og holder afstand
  • Samler vi borgerne i små grupper med stor afstand mellem dem, hvor vi fx læser aviser, ser film sammen, spiller musik og synger
  • Læser vi personlige hilsner fra pårørende 1:1 og kigger i fotoalbum
  • Hjælper vi beboerne med fx at FaceTime eller Skype med pårørende, og nogle taler sammen gennem åbne vinduer og fra altaner
  • Påskehygger vi med påskepynt og påskemad

Hvis I har brug for at komme i kontakt med os om jeres kære, få en lille snak eller andet, så tøv ikke med at skrive eller ringe til enten afdelingsleder eller leder af plejecenteret.

Og hvis vi vurderer, at der opstår en kritisk situation for en beboer, så tager vi kontakt til jer og giver mulighed for besøg.

OBS

Håndværkere, servicemedarbejdere og lignende har adgang til vores plejecentre, når der er praktiske forhold, som skal håndteres. Dette sker selvfølgelig med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens retningslinjer for hygiejne, afstand mv.

Gul vase med gule roser