Gå til hovedindhold
Du er her:

Menuplaner

Her kan du se de aktuelle menuplaner for plejecentrets beboere og beboerne i omsorgsboligerne.

Menuplaner for beboerne på Den gamle Lyngby statsskole.

Menuplaner 2020:

Menuplan uge 14 (30/3 - 5/4)

Påskemenuplan:

Marineret sild med kapers & løg.

Æg med rejer & mayonnaise.

Fiskefil med citron & remoulade.

Frikadeller med rødkål.

Leverpostej med champignon & bacon.

Æblekage.

Det er med to genstande pr. person.

Uddrag - Uge 14

Uge 11

Varm ret

Biret

Suppe/lun ret til den kolde mad

Mandag 30 marts

Frikadeller med kartoffelsalat

Hjemmelavet is med jordbærsauce.

Aspargesuppe med kødboller.

Tirsdag 30 marts

Kylling i karry

Frugtsalat med råcreme.

Hotwings

Onsdag 1 april

Påskemenu.

Påskemenu.

Gule ærter med kartoffelstykker & medister.

Torsdag 2 april

Laks marineret i ginger med stegte grøntsager.

Chokolademoussé

Æggekage.

Fredag 3 april

Gryderet med kartoffelmos.

Æblekage med cremefraiche.

Kartoffel-porre suppe.

Lørdag 4 april

Stegt medister med kartofler,rødbeder & sovs.

Trifli.

Tærte

Søndag 5 april

Kyllingelår marineret i sweet chili og grøntsager.

Belgisk vaffel med is.

Grøntsagssuppe.

Tilmelding og afmelding af måltider

Hvis du som pårørende ønsker at spise med kan du bestille mad i køkkenet.

Dette skal gøres senest 3 dage før.

Hvis du som beboer skal ud og spise, kan du afbestille dine måltider med tre dages varsel.

Tilmelding eller afbestilling af måltider kan ske direkte til Køkkenet på Møllebo mellem kl. 09.00 - 14.00 tlf. 45 28 46 49, eller på følgende e-mail adresser:  koekkenmoellebo@ltk.dk og renem@ltk.dk. 

Det er vigtigt, at du sender til begge e-mail adresser.